Agenturporteføljen vår er en nøye utvalgt samling av produsenter som svarer til kravene våre til moderne teknologi og kvalitetsmaskineri.

Agenturporteføljen vår leverer produkter til hele næringsmiddelindustrien, inkludert pølser, spekemat, pålegg, ferdigretter, marsipan, fiskemat, kjøttdeig, stykningsdeler, fjærkre, ost, hundemat, bakervarer og sjokolade.

Leverandør av klipsemaskiner og klips for lukking av pølsetarmer, pålegg, vakuumposer, nett etc.

En av verdens ledende produsenter av hurtighakkere, blandere, kverner, frossenblokk kuttere og produksjonslinjer til farser, hamburgere og spekepølser. Maskinene kan også brukes til vegetar- og vegansk produksjon.

Fomaco A/S har spesialisert seg på produksjon av injektormaskiner for salting og marinering av fjærkre, kjøtt og fiskeprodukter. Fomaco kombinerer minimalistisk design med høy driftssikkerhet og et system som holder styr på hele produksjonen.

Verdens ledende leverandør av røyke- og kokeskap til alle formål. Klimaanlegg for spekemat, skap for intensiv nedkjøling, og kokegryter.

Hoja har utviklet, produsert, levert og satt sammen komplette løsninger av industrielle stekemaskiner etter beste “Made in Germany”-kvalitet siden 1982. Maskinene sikrer et sluttprodukt som er så nære håndstekt som mulig.

Leverandør av terningkuttere, porsjonskuttere og slicere.

Pakkemaskiner for bulkpakking av ferskt kjøtt, fjærkre, fisk, ost, andre næringsmidler og non-food.

Rex er en ledende produsent av porsjoneringsmaskiner til produksjon av pølser, farser, ferdigretter, fiskepudding, ost, marsipan, deiger, etc.

Les mer på Rex sine nettsider

Har du spørsmål om agenturene våre, eller spesifikke produkter? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat